Bekijk het laatste nieuws over COVID 19 / Corona

Klantenservice

Background Image

Heeft u een vraag of hulp nodig? U kunt onze klantenservice bereiken per telefoon, per email of per post.

Telefonisch:

0 541 -510022. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Keuzemenu:

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken we met een keuzemenu. Zo weet u zeker dat u de juiste medewerker aan de lijn krijgt. Aan het begin van het gesprek vragen wij u om een onderwerpkeuze te maken.

E-mail:

Staat uw vraag niet bij de algemene informatie op deze website, dan kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@sunliner.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk tijdens kantooruren een reactie van ons. Buiten kantooruren kunt u te allen tijde een email naar ons toesturen, waarna wij de volgende werkdag contact met u op zullen nemen.

Webcare Team:

Het Sunliner Webcare Team bestaat uit medewerkers die 6 dagen per week actief zijn op internet. Zij helpen u graag als u een vraag heeft of informatie wenst. U kunt het Sunliner Webcare Team volgen via http://twitter.com/spanjeopzijnbest.

Postadres:

Sunliner klantenservice Essenlaan 19 7577 AN Oldenzaal

Bereikbaarheid en reactietermijnen:

Sunliner hechtarde aan een goede berekbaarheidi. Wij helpen u gelijk via telefoon, per e-mail en post. De wachttijd aan de telefoon is doorgaans niet langer dan vijf minuten.

Klachten en suggesties:

Het kan voorkomen dat u ergens minder tevreden over bent of dat u een suggestie voor ons heeft. Wanneer u een klacht of suggestie heeft, stellen wij het op prijs wanneer u deze aan ons doorgeeft. Raadpleeg onze klantenservice over u in dit geval kunt handelen. Ondanks dat wij onze uiterste best doen de vakantie van al onze reizigers tot in de puntjes te verzorgen, kan onverhoopt toch iets zijn m.b.t. de uitvoer hiervan. Bij de Algemene informatie op deze website staat beschreven onder het onderwerp "Wat te doen indien u niet tevreden bent?" hoe u dient te handelen. Ook voor het omboeken van uw reis, of een extra persoon bijboeken, neemt u contact op met onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst.